اقا سلام چطورید؟ قراره یه دوره توپ به شما بدیم که به نظر من حرف نداره واسه اولین زبان ها از بین این همه زبان برنامه نویسی (html , css) بنظرم برای شروع خوبه فقط اینا زبان برنامه نویسی نیستن . با استفاده از اینا بخش های مختلف رو تشکیل میدن 
اسونه اصلا نگران نباشید تا حد امکان به شما رک و راست توضیح داده ام که اصن جریان از چی قراره خب اگه اماده اید لینک های دوره در زیر قرار دارند 
برای اولین کار اینها را یاد بگیرید چون هم اسون هستند و انگیزه پیشرفت را در شما ایجاد خواهند کرد 
اگر سنتون بین 10 تا 15 هست بهترین موقعیت سنی رو دارید که برنامه نویسی را یاد بگیرید چون تمام نخواهد شد هر روز یه چیزی اضافه میشه !

استیو جابز گفته :  دنیای کامپیوتر را دریا در نظر بگیرید دستان شما میزان حدی است که میتوانید  فرا بگیرید 

من خودم توی 12 سالگی شروع کردم بهتون میگم اقا علاقه نداشتید ول کنید اخه مثلا اینجا ما برنامه های ساده مثل ( تقسیم اعداد و مقایسه اعداد و ) رو نمیسازیم مثلا میبینی اخر جلسات هزار خط کد نوشتیم خلاصه اگه علاقه دارید و نمیترسید بریم 

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Kristine Jamie کافه ترانه بانک دانلود تمامی ترانه های فارسی MR.Trader Erin مفلسانیم و هوای می و مطرب داریم. وبلاگ کاملا خودموني تعمير مانتيور - بازيابي اطلاعات هارد انجمن علمی دانشجویی نانو دانشگاه صنعتی ارومیه دارالثقلین